Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

''Η διαδικασία της ανάγνωσης του λογοτεχνικού κειμένου: πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο νοήματος, αισθητική απόλαυση και αξιολόγηση''


Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές, φίλοι και συνεργάτες, 

Το Colloquium Νεοελληνικής και Συγκριτικής Φιλολογίας συνεχίζει τον κύκλο διαλέξεων για το 2018. Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου. Ο Ομότιμος καθηγητής του Τομέα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Σταμάτης Φιλιππίδης, θα δώσει διάλεξη με θέμα: ''Η διαδικασία της ανάγνωσης του λογοτεχνικού κειμένου: πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο νοήματος, αισθητική απόλαυση και αξιολόγηση'' με συνομιλήτρια την Αναπληρώτρια καθηγήτρια Νεοελληνικής και Συγκριτικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Ζέτα Γκότση. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών (1ος όροφος), 18:00-20:30 και είναι ανοικτές στο κοινό. 

Υπεύθυνη της διοργάνωσης: Άννα - Μαρίνα Κατσιγιάννη 
Οργανωτική Επιτροπή: Βασιλική Κανελλοπούλου, Χριστίνα Μερκούρη, Αλεξία Οικονομίδου, Βίβια Παναγιωτοπούλου, Ματίνα Παρασκευά, Γιώργος-Δημήτρης Χαριτάτος, Δημήτριος Χείλαρης. 

Πληροφορίες: Facebook: COLLOQUIUM ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
Εmail: enesf2016@gmail.com
Blog: enesfupatras.blogspot.gr 
Τηλ: 6940744309

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου